Feelgood, romantik och humor

Anna Alemo debuterade 2019 och har släppt sju feelgoodromaner samt en barnbok. 2022 blev boken ”När livet har andra planer” nominerad till Årets feelgood.

Lunds feelgood-drottning

Feelgood, romantik och humor


Anna Alemo debuterade 2019 och har släppt sju feelgoodromaner samt en barnbok. 2022 blev boken ”När livet har andra planer” nominerad till Årets feelgood.

Minnen och månsken (Boklyckan). Författare: Anna Alemo. Genre: Feelgood.

Tredje boken i serien om Boklyckan

Minnen och månsken

Att hångla med en känd skådespelare på nyårsfesten är inte helt genomtänkt. Att bli påkommen av sin sambo gör inte saken bättre. En sambo som dessutom står redo med diamantringen i fickan.

Klara inser direkt att hon har gjort bort sig och flyr till sommarstugeområdet Boklyckan för att slippa möta allas föraktfulla blickar. Fritidshuset är ännu bara en byggarbetsplats, så Klara flyttar in i gäststugan tillsammans med sin katt Polly. Omgiven av den vackra bokskogen vandrar hennes tankar. Vem vill hon egentligen dela sin framtid med?

Minnen och månsken del två i den humoristiska feelgoodserien Boklyckan om det lilla fritidshusområdet med samma namn.

Alemo delar gärna med sig av sitt författarskap

Boka Anna Alemo

Intresserad av att boka Anna för ett författarframträdande? Klicka på Boka nu! för att komma till Författarcentrums författarförmedling.

Andra boken i serien om Frida och Mårten

När vardagen knackar på

”Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.” Frida kan bara sucka. För så blev det ju inte. Visst älskar hon Mårten, men den gråa vardagen tynger henne. Istället för rosaskimrande kärleksmöten är det renovering på agendan. Mårten jobbar mer än någonsin och han ska samtidigt gå en kurs – i Stockholm.

Frida lämnas ensam att hantera sluskiga hantverkare, Pokémon-jagande föräldrar och en otrevlig professor, samtidigt som hon försöker vara ett stöd för sin väninna och sin syster, båda med kärleksbekymmer. Allt medan Mårten umgås alldeles för mycket med en kvinna med så långa ben att hälften hade varit nog. Frida kämpar för att tackla problemen men misstänksamheten mot Mårten gör det svårt. Kan hon lita på honom? Ska hon än en gång bli sviken i kärlek?

När vardagen knackar på är den andra delen i lundaförfattaren Anna Alemos trilogi om Frida och Mårten – en humoristisk, varm och romantisk feelgoodserie i bästa Bridget Jones-anda.