TREDJE BOKEN I SERIEN OM FRIDA & MÅRTEN

När kaoset flyttar in

Historiska Media, 2023

Frida och Mårtens förhållande blomstrar. Alla missförstånd mellan dem är undanröjda, lägenhetsrenoveringen är klar och planeringen inför det stundande bröllopet är i full gång. Livet är helt enkelt perfekt!

Fram tills Mårtens mamma kommer hem från Spanien och flyttar in hos paret. Och i nästa stund bestämmer sig även Fridas mamma för att bosätta sig hos dem. Med ens går dagarna åt till att medla mellan mammorna och avstyra deras försök att kapa bröllopsplaneringen. Till råga på allt ger sig Fridas mamma ut på sociala medier och hennes inlägg är allt annat än kyska.

När Frida även får problem med den irriterande professorn på jobbet riskerar hon att fullständigt koka över. Vart tog hennes perfekta liv vägen?

När kaoset flyttar in är den tredje och avslutande delen i lundaförfattaren Anna Alemos trilogi om Frida och Mårten – en humoristisk, varm och romantisk feelgoodserie i bästa Bridget Jones-anda!

Alemos bok är en charmig historia med både humor och allvar. Karaktärerna är färgstarka, inte minst mamma Gunilla och grannarna Gustav och Pablo, och tillsammans med detaljerna i intrigen påminner boken om teveserier som Sjölyckan och Solsidan.

Betyg 4 av 5. BTJ-häftet nr 11, 2023. Lektör Monica Wiksten Gideonsson

Alemo har återigen skrivit en underhållande feelgood med ingredienser som kärlek, tokiga föräldrar, jobbiga chefer och vänner som räddar dagen. En riktig feelgoodpärla att njuta av!

Betyg 4 av 5. BTJ-häftet nr 11, 2023. Lektör Monica Wiksten Gideonsson

Alla böcker –>