När livet har andra planer (Frida och Mårten). Författare: Anna Alemo. Genre: Feelgood.

FÖRSTA BOKEN I SERIEN OM FRIDA & MÅRTEN

När livet har andra planer

Historiska Media, 2021

Ett paket knottriga, gröna kondomer på sambons inköpslista gör att Fridas värld rämnar. Hon flyr hem till sina föräldrar, där mammans seanser och pappans modelljärnvägar snart gör tillvaron olidlig. Privatliv och sovmorgnar är plötsligt ett minne blott.

Att hitta ett eget krypin i Lund är inte lätt, och när Frida till slut finner en egen bostad får hon en riktigt irriterande granne på köpet. Mårten klär sig i gröna foppatofflor och har en hund så liten att den skulle kunna misstas för ett marsvin. Tyvärr är han hyresvärdinnans barnbarn och Frida måste lägga band på sig för att inte äventyra sin nya lägenhet.

När livet har andra planer är den första av tre delar i serien om Frida och Mårten – en humoristisk, varm och romantisk feelgoodserie i bästa Bridget Jones-anda!

Jag skrattar mycket och högt, det gör jag, men sällan när jag läser böcker. Men DEN HÄR alltså! … Gillar du välskriven, humoristisk och romantisk feelgood? Då måste du faktiskt läsa denna fina bok!

@forfattaranneli

Alltså det här är så bra! Jag lider med Frida, jag skrattar och jag kan bara inte sluta läsa. En underhållande, charmig och romantisk story med en stor dos humor.

@sofiasbokhylla

Alla böcker –>