Hemligheter och hängmattor (Boklyckan). Författare: Anna Alemo. Genre: Feelgood.

FÖRSTA BOKEN I SERIEN OM BOKLYCKAN

Hemligheter och hängmattor

Historiska Media, 2022

Vid en mysig badsjö i den skånska bokskogen ligger fritidshusområdet Boklyckan. Det är hit Agnes flyr i panik när en journalist börjar snoka i hennes privatliv. Att hennes mamma är en före detta filmstjärna har inget med Agnes att göra.

Hon har medvetet valt att stå utanför rampljuset och där tänker hon förbli. Men både de nya grannarna och hyresvärdarna är nyfikna. Invånarna i Boklyckan förväntar sig fika och samvaro, vilket inte är idealiskt om man vill vara anonym. Agnes gör vad hon kan för att inte bli indragen i gemenskapen och när hyresvärdens son Simon påstår att han känner igen Agnes känner hon att det kanske vore bättre att bara åka hem …

Hemligheter och hängmattor är första delen i Anna Alemos serie Boklyckan. Det är en varm berättelse om att våga visa vem man är och att finna sig själv.

”Hemligheter och hängmattor” är en varm, lättsam och charmig feelgood som jag tyckte mycket om. Det finns både kärlek, hemligheter, vänskap, sorg och missförstånd som blandas ihop på ett bra sätt. Anna skildrar miljön bra och jag kommer på mig själv att längta efter sommar och sol.

@lollosbokhorna

Anna Alemos ”Hemligheter och hängmattor” är lättsam och mysig läsning, perfekt underhållning några solvarma timmar i … en hängmatta!

Cecilia Ericson, Allers nr 28, 2022

Alla böcker –>