Emmas nya liv (Emma). Författare: Anna Alemo. Genre: Feelgood.

FÖRSTA BOKEN I SERIEN OM EMMA LIND

Emmas nya liv

Lind & Co, 2020

En otrohet vänder snabbt upp och ner på hela tillvaron. På ett ögonblick är Emma nyskild och försöker anpassa sig till varannan vecka-livet med barnen. Exmannen har flyttat ihop med sin nya unga kvinna, tillika barnens nya bonusmamma, och verkar oförskämt lycklig. Hur kan livet vara så orättvist?

Trots att Emma är förvirrad och en smula bitter är hon fast besluten att få ihop sitt nya liv. När hon tänker efter har hon ändå mycket att vara tacksam över.

När hon träffar den charmige sångaren och tonårsidolen Peter ändras allt. Han är nästan tio år yngre och väldigt snygg. Att yngre tjejer flockas runt honom är inte svårt att förstå. Emma är däremot inte intresserad av honom. Inte på något sätt.

Emmas nya liv är första delen i serien om Emma Lind.

Här har ni Sveriges Marian Keyes! En injektion av pepp för alla som tycker att vardagen kan vara småtrist ibland; kanske ryms ett äventyr bakom hyllan i mataffären? Med mycket humor skriver Anna Alemo om jobbiga och pinsamma situationer.

@romancefrossa

En känslosam, varm och bedårande historia med så mycket charm! En bok som stannar kvar i hjärtat. Jag längtar efter uppföljaren.

@malin.v.olsson – Malin V. Olsson, författare

Alla böcker –>