Ljusblåa dagar

Även omslaget till “Ljusblåa dagar” är nu klart. Jag älskar det! Emma Graves är grym och hon har precis fångat känslan i boken.

I skrivande stund kan man bevaka “Ljusblåa dagar” på Adlibris och Bookbeat. Släppdatum är satt till den 7 juli, men det kan eventuellt justeras.

Ljusblåa dagar

“Kommer “Emmas livspussel” som vanlig bok?”

Det värmer i hjärtat när läsare hör av sig och berättar att de läst “Emmas nya liv” och tyckte om den. Någon skrev faktiskt att det är deras favoritbok. Men när de frågar om uppföljaren “Emmas livspussel” kommer som tryckt bok måste jag göra dem besvikna – i dagsläget har jag endast kontrakt på ljudbok. Jag hoppas själv att boken ska komma som fysisk bok, fast jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Men att en läsare, på grund av en funktionsnedsättning, inte kan lyssna på uppföljaren gör mig så ledsen.

Förlagsavtal

Efter att ha träffat två förlag kan jag nu äntligen berätta att jag skrivit på ett förlagsavtal med Historiska Media. Detta betyder att även mitt fjärde manus kommer att bli bok och denna gången blir det alla format. Jag kan knappt tro att det är sant!

Releasefest

Torsdagen den 17 oktober hade jag releasefest på Grand Hotel i Lund. Jag var så nervös innan men kvällen blev helt fantastisk. Ett minne för livet. Jag har svårt att ta in att det kom så många för min skull. Familj, släkt, vänner, grannar, kollegor, gamla barndomsvänner, bekanta, bokbloggare, följare på sociala medier, författare och så Lundabor som läst om mig i tidningen var där. Jag är så innerligt tacksam och lycklig. Vilket tur att jag bokade en releasefest. Läs gärna mer på Debutantbloggen: Att ha haft releasefest för ”Emmas nya liv”

En sommar fylld av redigering

Lite dålig uppdatering här på bloggen, men varje onsdag kommer det ett inlägg på Debutantbloggen.

Sommaren har gått i redigeringens tecken. Dels har “Emmas nya liv” färdigställts och dels har jag fortsatt att jobba med “manus 3”. Planen är att bli klar med det nu i augusti och därefter skicka in det igen. Om jag vågar …

Omslaget till “Emmas nya liv” är spikat och i september blir det boksläpp.

Emmas nya liv

Noveller

Nu finns mina noveller Alla hjärtans väntan och Alla hjärtans längtan ute både som e-bok och ljudbok. Helt galet. Roligt. Och jätteläskigt! Ibland går jag in och kollar om det är någon som har gett något betyg på någon av ljudbokstjänsterna. Bara för att se om det är så att någon kanske rent av läser eller lyssnar. Och det verkar faktiskt så 😊