Recensioner

Några av recensionerna är nerkortade.

Emmas nya liv

”Då har jag läst klart #emmasnyaliv som är skriven av underbara @anna_alemo. Vad tyckte jag om denna boken då? 🤔 Den har totalt sopat bort alla mina planer, för det har varit omöjligt att lägga ifrån sig den. 🥰 Stressade på gymmet för att kunna åka hem och läsa, och kunde knappt vänta på att komma till slutet, för att se vad som händer, samtidigt som jag ville att den aldrig skulle ta slut. ♥️♥️♥️ Jag älskar Emma, och hoppas få läsa mer om henne SNART. Den här får högsta betyg och jag rekommenderar verkligen att ni läser den här om ni gillar att skratta. Älskar sättet den är skriven på. Underbar bok.”
@emmelie.lange.forfattare

”En rolig och lättläst bok om Emma som försöker lappa ihop sig själv efter att det värsta har inträffat. Humorn var nog det jag gillade bäst: scenen med ”mumselimums” var oslagbar, då Emma råkar scanna en kille i mataffären och allt bara blir värre ju mer hon förklarar. Jag skrattade även rakt ut över Emmas fyllesms ”jag ska hågla upp dig”. Riktigt kul! Bra slut också. <3″
@lovisa_wistrand – Lovisa Wistrand, författare

”Emma blir lämnad av sin man och i boken får vi följa hennes resa från att ha tappat bort lite av sig själv till att finna sitt självförtroende. Jag-formen i boken ger en känsla av en dagbok och känslorna känns verkliga. Denna bok är till dig som letar efter romantik, komik, bitterhet och vänskap. Varning för mycket skratt! 
Rekommenderas starkt som en riktigt bra feelgood! Längtar efter nästa, Anna.”
@ammisbokstips (fd @feelgoodboktips) 

”Här har ni Sveriges Marian Keyes! En injektion av pepp för alla som tycker att vardagen kan vara småtrist ibland; kanske rymms ett äventyr bakom hyllan i mataffären? Med mycket humor skriver Anna Alemo om jobbiga och pinsamma situationer.” 
”Jag tror inte att jag blivit så uppiggad och glad av någon annan bok!”
@romancefrossa

”Anna Alemos debutroman Emmas nya liv kan bara beskrivas som en ny Bridget Jones dagbok 🌟. Jag skrattade så högt på tåget när jag läste den att min familj fick mig att sluta läsa eftersom alla tittade. 😅 Boken är riktigt rolig och dessutom lättsamt och härligt skriven. Det roliga blandas dock med knip i hjärtat för Emma vars känslor och ageranden i en tuff tid beskrivs på ett jättefint sätt. Fantastiskt bra Anna, jag ser verkligen fram emot att läsa mer!” 
@frida_grasjo – Frida Gråsjö, författare

”Denna debutant gav verkligen mersmak. Bok som är perfekt i höstmörkret. Betyg 4 av 5.”
@boklusenshemsida

Emmas nya liv är Anna Alemos debut roman. Den är utgiven av Nicole Publishing. Jag tyckte verkligen om Annas sätt att skriva. Texten är lättflytande och boken är rolig, fast huvudpersonen går igenom en svår period i livet.”
”Jag tycker den här mysiga romance romanen passar jätte fint att krypa upp i soffhörnet med. Den ger en liten extra underhållning i höstmörkret. När jag läste den här boken kunde jag inte lägga ifrån mig den långa stunder. Boken får ❤❤❤❤❤”
@ninnisskogisar

”Emmas nya liv handlar just om Emma som försöker sig på ett helt nytt liv. Ett där hon lever utan barnens pappa. Det är pluttrigt, bubbligt och lite genant när Emma ger sig ut i olika sociala sammanhang. Flera gånger kommer jag på mig själv med att vilja vråla i örat på Emma att det för fan bara är att köra! Många missförstånd, en röv i ett fönster, mjuka kyssar, avlyssnade toaletter, felskickade sms och mycket skvaller får veckorna på det första året som singel att gå. En mysig och lättsam feelgood.”
@josefinesandblom – Josefine Sandblom, författare