Hur svårt kan det vara?

Hur svårt kan det vara att lägga till sidnumrering innan man skickar in en novell? Inte alls svårt. Så varför skickade jag då precis in en novell utan – IGEN? Det känns oprofessionellt och amatörmässigt. Jag skyller på att både barn och hundar distraherade mig. Och att jag inte är professionell. Och att jag är en amatör.

Förresten, hade jag inte skapat en Word-mall där detta fanns med? Annars är det nog dags att göra det nu…

 

 

2 svar på ”Hur svårt kan det vara?”

  1. En del saker glöms så himla lätt bort. Just det där är en sak jag ofta glömmer med, eller, jag minns det sist av allt, när jag tror jag är klar ”ooops, jag höll på att glömma sidnumren” 🙂 Om det går att ställa in enmall med sidnumren förinställda låter det som en jättebra grej 🙂

    1. Åh, min första kommentar – tack 😊
      Ja, jag får nog se till att skapa en mall som jag alltid börjar med. Fast nu borde jag väl inte missa det fler gånger? Eller? 🤔😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *