Böcker och noveller

BÖCKER

Ljusblåa dagar (ljudbok juni 2020, Lind & co)
Emmas nya liv (ljudbok hösten 2020, Lind & co)
Emmas livspussel (ljudbok hösten 2020, Lind & co)

Emmas nya liv

Emmas nya liv (Nicole Publishing, september 2019. Kommer som ljudbok 2020 hos Lind & co)
Emmas nya liv är en lättsmält, romantiskt och rolig feelgood-roman. 

En otrohet vänder snabbt upp och ner på hela tillvaron. På ett ögonblick är Emma nyskild och försöker anpassa sig till varannan vecka-liv med barnen. Exmannen har flyttat ihop med sin nya unga kvinna, tillika barnen nya bonusmamma, och verkar oförskämt lycklig. Hur kan livet vara så orättvist?
Trots att Emma är förvirrad och en smula bitter är hon fast besluten att få ihop sitt nya liv. Om hon tänker efter har hon ändå mycket att vara tacksam över.
När hon träffar den charmige sångaren och tonårsidolen Peter ändras allt. Han är nästan tio år yngre och otroligt snygg. Att yngre tjejer flockas runt honom är inte svårt att förstå. Emma är däremot inte intresserad av honom. Inte på något sätt …

NOVELLER

Alla hjärtans väntan (Saga Egmont, 2019)
Alla hjärtans väntan kom i topp 3 i Lovereads novelltävling.

Rebecka hade inte alls varit sugen att gå på skolans återträff, men tillslut låtit sig övertalas av sin gamla skolkamrat Linda. När Lindas tåg fastnar flera timmar bort, inser Rebecka att hon får gå ensam på festen. Eller ska hon kanske helt enkelt strunta i att gå dit?
Rebecka försöker intala sig att det är okej att gå själv. Hon är trettio år nu och en framgångsrik ung kvinna med världen för sina fötter – långt ifrån den blyga plugghäst hon en gång varit. Så varför ska hon vara nervös för att träffa sina gamla klasskamrater? Festen är redan igång när hon kommer dit och genast möts hon av familjära ansikten. Johanna, skolans snyggaste tjej som alltid gjorde livet svårt för Rebecka. Annika, som var Johannas bästa vän. David, som precis som Rebecka hade varit en av nördarna. Och så Karl, skolans snyggaste kille. Irriterat noterar Rebecka att hennes hjärta fortfarande hoppar över ett slag när hon ser honom.
Middagsborden byts ut mot dansgolv och musik, och det dröjer inte länge innan stämningen hettar till. Plötsligt står hon ansikte mot ansikte med Karl. Ska hon våga ta sin chans?

Alla hjärtans längtan (Saga Egmont, 2019)
Alla hjärtans längtan kom på 4:e plats i Lovereads novelltävling.

Amanda suckar när hon inser att även Martin ska jobba kväll på sjukhuset. Martin som är en besserwisser och alltid ska visa sig på styva linan. Amanda förstår inte hur alla andra kan tycka att han är så trevlig. Som tur är lyckas hon få sig en pratstund med den snygga läkaren Anders, som hon försökt flörta med i flera veckor. Och till hennes glädje ska även han gå på after worken på lördag.
Amandas framgångsrika lillasyster ska gifta sig med sin stiliga pojkvän – som till råga på allt är professor. Föräldrarna missar aldrig en chans att fråga när Amanda ska presentera en pojkvän för dem, så i ett desperat försök att få dem att släppa ämnet lovar hon att ta med sig en dejt på bröllopet. Men hur ska hon lyckas trolla fram en till dess?
På after worken hamnar Amanda bredvid Anders och på andra sidan bordet sitter Martin. Men det är något som är annorlunda ikväll. Av någon anledning kan Amanda inte sluta tänka på kramen hon fick av Martin tidigare under kvällen, och hur bra han ser ut i sin åtsittande vita skjorta. Amanda gör sitt bästa för att slå bort tanken på honom, tills hon märker att han försöker möta hennes blick från andra sidan bordet. Plötsligt känner Amanda ett nervöst pirr i magen; vart ska kvällen leda?

NOVELLANTOLOGIER

Under misteln

Under misteln (Ordberoende förlag, november 2019)
Annas novell heter ”Julkänslor”

Julen är en magisk tid, omgiven av hopp och förväntningar. Ibland slår önskningarna in – ibland går de i kras. 
Den här antologin innehåller både roliga, tokiga, sorgliga, spännande och vackra noveller, en samling praliner där alla kan finna en favorit.   
Du får ta del av olika sorters julfirande – från sagolika barndomsjular till tragiskt misslyckade julgransplundringar. Du får möta olika typer av människor – från paret som gläds åt Ikeas julbord, de bittra fienderna som hamnar under misteln på jobbets julfest, till barnen som förtrollas av gammelfasters vackra juldekorationer. 

24 noveller att njuta av mitt i julstöket, en om dagen, som en liten adventskalender.

Våreld (Seraf förlag, februari 2020)
Annas novell heter ”Född att sticka ut”

Fly från kyla och mörker och värm dig med kärleksfulla möten, tårdrypande återföreningar och stormande känslor som sträcker sig över tid och rum. Kasta dig in i en spirande romans, upplev längtan och känn lågan från gammal kärlek som aldrig falnar. Bevittna hur sagor blir till verklighet och dröm dig bort. 

”Våreld bjöd på en magisk och fängslande läsning där alla novellerna fångade mig från första sidan! Rekommenderas varmt!” – Jasmine, @bokugglor

”Dessa noveller är perfekta mumsbitar av romantik, mystik, spänning och passion.” – Denise, @ramblingoutloud