Att ha kommit ut

Igår gick jag ut på min Instagram och berättade om mitt författaravtal. Därefter publicerade jag samma inlägg i två författargrupper på Facebook. Överväldigad av alla likes och kommentarer bestämde jag mig för att även våga lägga ut nyheten på min privata Facebook. Jag skapade en författarsida och bifogade sen den länken i mitt inlägg. Så nervöst och verkligen inte alls jag! Men jag har insett att jag måste gå utanför min bekvämlighetszon för att kunna lyckas. Och många grattis och förvånad tillrop blev det!

2 svar på ”Att ha kommit ut”

  1. Härligt, då har du fått en flygande start och förhoppningsvis flera följare. 🙂 Det är ju jättebra att ha en kanal för att interagera med läsarna. Jag hade också en fbsida som författare tidigare, men lade ner den. Nu finns jag mest på förlagets fbsida istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *